Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Använd dessa tips för att bli en framgångsrik icke-rökare.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

TIPS! Du måste göra rökningstoppet så enkelt som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

För att sluta röka, bör du sikta på att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

Koncentrera dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad, gör disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Få hjälp av andra. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att diskutera hur du känner med andra som har samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom att slå rökning för gott.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för hantera stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite fritid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Du är utan tvekan bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.Source link