Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Vill du sluta röka, men vet inte hur? Rådgivning i följande artikel kan vara början på slutet för din missbruk av nikotin, och låter dig äntligen vara rökfri.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Utsätt rökslangen i tio minuter, upptag då din klokhet klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Sluta röka

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav sig helt enkelt för fort. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

TIPS! Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Att besluta att sluta röka kan vara mycket svårt, men det är ett ultimat givande beslut att du aldrig kommer ångra. Men hitta uppmuntran i det faktum att många har lyckats göra denna väldigt viktiga förändring. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Att ha rätt verktyg och information till hands kommer också att hjälpa dig på din resa. Ovanstående artikel kan hjälpa dig att ge upp cigaretter för gott.Source link