Tips som hjälper dig att sluta röka


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som de som skrivs i den här artikeln. Följ dessa strategier, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du föreställde dig.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Att skriva ner det kan ändra din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, gemenskapskollegier eller gemenskapskollegium.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du vaknar, kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att upptäcka att 10 minuter senare kommer begäret att gått. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Genom att sluta röka, skyddar du inte bara dig, utan du skyddar också dina nära och kära.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare har tillgång till upphörande resurser för att sluta att du inte gör det.

Secondhand Smoke

Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Omgiv dig med motiverande anteckningar eller bifogar betydelse för smycken, bär det ofta. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa när ett begär träffar.

TIPS! När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutat för din egen hälsa, kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Överväga att byta till ett varumärke du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som får dig att sluta röka.

Försök träna när det är möjligt. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Dessutom kan träning regelbundet hjälpa dig att undvika viktökning i samband med att du slutar röka. Medan de utgivna endorfinerna inte ger jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

TIPS! Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Saker du bör eliminera inkluderar att ta bort askkoppar och cigarettändare.

Om du har rökt inuti ditt hus, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och fräsch, och en rökig lukt kommer inte hälsa på dig när du anger din hem.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress. Hitta andra tekniker du kan använda för att slappna av när du känner dig stressad. Försök med aktiviteter som yoga eller meditation, för att minska din stressnivå på ett hälsosamt sätt.Source link