Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Det kan vara en utmaning att sluta röka, oavsett hur mycket viljestyrka du har. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för evigt, fortsätt med några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Älskade Ones

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att komma med din personliga lista kommer att göra detta.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Älskade Ones

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligtvis att gått.

När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Inte bara kommer sluta röka göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina käras hälsa också.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du ta reda på hur du ska gå på att göra det. För många människor försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder.

Nu bör du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link