Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar, och du påverkar andras hälsa runt dig. Du kan få lungcancer, hjärtattacker, emfysem och många andra tillstånd. Den rök som du andas ut, och röken som produceras från din cigarett är också skadlig för andra. Detta är bland de bättre skälen till att sluta. Informationen i den här artikeln ger dig många tips som hjälper dig att avsluta.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Genom att använda dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta förknippas med rökstopp.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttag kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

När du slutar röka, undvik alla triggare som är kopplade till din vana. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva ett läkemedel som kan hjälpa dig att sluta.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Tips! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Överväga alternativa aktiviteter under de tider som du normalt skulle ha haft en cigarett.

Totalt sett är rökning en extremt ohälsosam sak att göra, och det kan också vara farligt för dem runt dig, att du utsätter röken för. Det finns många hälsorisker i samband med rökning, såsom hjärtattacker, lungcancer och emfysem. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Informationen i denna artikel är ett säkert sätt att slå den cigarettvanan permanent.Source link