Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Det finns otaliga människor där ute som vill älska att sluta röka. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Läs de råd som följer i den här artikeln och lära dig hur du slutar röka en gång för alla.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Avsluta är en process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och emotionella utmaningarna du står inför.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att skapa en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du går längre kan du börja förlänga dina mål.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för den extra hälsan förmåner, men att distrahera dig från önskan att röka. Dessutom övning kommer att hjälpa dig att sänka stress.

När ett begär kommer på att äta efter att du slutat röka, räcka för grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så har gott om hälsosam mat redo.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera riskerna som rökning medför.Source link