Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. När du är redo att ta bort dig själv och dina känslor från cigaretter och sluta bra, ska tipsen du hittar här hjälpa dig att komma igång.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla er uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är . Du bör aldrig försöka att sluta kalla kalkon.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

Älskade

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process.

Dina älskare kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta är ett av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå dig aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på röken.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåliga.

Nu ska du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Allt som krävs är beslutsamhet och förtroende för att sluta röka, så börja med denna värdefulla resa genom att använda de tips som beskrivs ovan för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link