Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Nu är det dags att de flesta är medvetna om hur farlig rökning kan vara, men det gör det inte lättare att sluta. Om du vill sluta röka kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Denna artikel innehåller flera användbara tips för att sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Sluta röka gradvis. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Det här är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar helt.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är du medveten om att några användbara tekniker kan göra det till en lite lättare. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Använd dessa tips för att skydda dig och din familj.Source link