Tobaksfrihet kan vara din med dessa idéer


Det här är stressiga tider i världen, och eftersom stress kan utlösa en uppmaning att röka, kan det vara svårare att sluta nu än någonsin. Du behöver inte känna att du är instängd Använd i stället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt uttag och hjälper dig att sluta lättare.

Supportgrupper

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utforma en lista med dina anledningar för att göra det. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer omedelbart, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Att förmedla bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana . Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Lämna denna information om hur du slutar röka till andra som också vill bryta denna vana. Beväpnad med denna typ av kunskap kan vem som helst få en hälsosammare framtid.Source link