Tobaksfrihet kan vara din med dessa idéer


Det finns många fördelar som följer av ett beslut att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp dig. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Se till att du går ett steg åt gången. Det är en stor process att sluta röka. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Det är en stor process att sluta röka.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till verkligheten i ditt liv. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen att inte röka.Source link