Tobaksfrihet kan vara din med dessa idéer


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. Rökning är en illaluktande vana som fläckar dina tänder och kläder. Det viktigaste som det kan påverka är din hälsa. Om du slutar röka kan den vända många av dess negativa effekter. För att komma igång på vägen för att vara rökfri, läs vidare.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Sluta röka

Var lätt när du slutar röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

När du har bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Kan hypnos fungera för dig? Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

Det är inte lätt att sluta röka, men det kan verkligen hjälpa ditt sociala liv och hälsa. Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Börja använda en av de tips du just läste idag.Source link