Tobaksfrihet kan vara din med dessa idéer


Röktobak är notoriskt farligt för både rökare och deras nära och kära. Rökning orsakar allvarliga hälsoproblem som cancer, emfysem och hjärtattacker. Begagnad rök är också farlig. Farorna med rökning gör det viktigt att sluta. Artiklarna här ger dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Sluta röka ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som kommer att hjälpa dig med. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Sluta röka

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Rökning dödar inte bara rökare, utan också deras nära och kära. Det finns olika hälsorisker, som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Den begagnade rök som genereras är också ganska farlig och påverkar alla omkring dig. Om du tar råd från den här artikeln kan du förhoppningsvis hitta ett sätt att sluta.Source link