Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Många människor kommer att erkänna att försök att sluta röka var en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker sätt som fungerar för alla. Du kommer förmodligen ha lite tid på att undersöka metoder som kommer att fungera för dig. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer följande taktik och tips nedan.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas gör något annat.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar hälsosammare.

TIPS! Skynda inte till att sluta. Ta det dag för dag.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta hjälper dig att börja sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Ett annat alternativ är att röka endast hälften av en cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gånger. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du startar igen, ange ett slutdatum och återgå till spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Det första steget att sluta röka är bara att sluta just nu. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Stanna bara helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Detta kommer att hålla dig motiverad under svag tid.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knutna till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte ett nummer!

De första sju dagarna är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När det är borta är begär ofta psykologiska. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Du kan köpa dessa produkter över disken.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet medan du redan försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökningseffekter smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Tänk på vilka utmaningar du kommer att möta när du först slutar röka. Många som slutade röka och gå tillbaka till det senare, inom några månader. Det kan vara väldigt frestande att ge in i trängsel för en cigarett om du är trött eller stressad. Vet vad som kommer att utlösa din önskan om en rök.

TIP! Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet.

Ta lite tid att reflektera över varför du vill sluta röka. Skriv ner och behåll dem praktiskt i din plånbok eller på fickan. När den plötsliga uppmaningen att röka kommer på, kolla på pappret och granska varför avsluta är så viktigt för dig.

Även om det kan vara sant att eliminera rökning från ditt liv kan vara en lång, svår process, men det finns många potentiella botemedel och ingen kommer att fungera för alla. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utarbeta en solid avslutande plan. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link