Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Ta varje dag en åt gången. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är praktisk i ansiktet av frestelse och begär senare.

När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer vara den svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.Source link