Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Avsluta kommer genom beslutsamhet och en positiv attityd, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Sluta röka

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre att förstå dina kampar.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Planera hur du lyckas hantera stress. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt röker. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Det är normalt för många ansträngningar att misslyckas, oavsett hur organiserad. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan ha en lättare tid att övervinna samma hinder om det uppstår igen.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Rökningstopptekniken har utvecklats betydligt under de senaste 10 åren. Nikotinersättningsterapi och läkemedelsmedicinering kan hjälpa till att förbättra några av de besvärliga effekterna av uttag. Konsultera med din läkare för att bestämma det bästa handlingssättet när det gäller behandlingar.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Medan många människor har en önskan om att sluta röka, kan många av dem inte lyckas med det. De som slutade röka har vanligtvis en stegvis planering och en bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill.Source link