Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Trots det faktum att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Du kan behöva lite hjälp om du vill sluta röka. Den här artikeln kan hjälpa dig att bli fokuserad när du arbetar mot att nå dina avslutande mål.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.Source link