Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Rökning har många negativa effekter på ditt liv. Många saker påverkas, inklusive tänder, tandkött och förmåga att engagera sig i fysisk aktivitet. Plus, dina kläder och hår lukar alltid som rök. Det viktigaste som det kan påverka är din hälsa. Det är möjligt att ångra alla skador som orsakas av rökning genom att helt enkelt sluta. Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Gör inte allt här själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Det kan tyckas omöjligt att sluta röka, men det är väl värt ansträngningen när det gäller fördelarna som det kommer att erbjuda. Många, många har framgångsrikt slog denna vana; du kan också. Välj en av dessa tips för att prova idag.Source link