Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Alla rökare förstår att deras vana är dålig för dem. Har du någonsin hört en rökare säger hur frisk de trodde att deras cigarett är? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men ex-rökare gör det. Följande artikel kommer att hjälpa dig.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar röka en cigarett kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att i början av processen , men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett utmärkt första steg mot att ge dem upp.

Hitta support via olika onlinevyer och samhällen. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra stopptekniker med andra.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen önskar att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om mental missbruk.

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om du har använt rökning för att lindra stress, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

Deep Preatment

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kommer förbi ett cigarettbehov. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer uppdaterad. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

Sluta inte röka för någon annan än dig själv. Medan din familj kanske vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv, kan du bara tvinga dig att sluta röka. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

Om du fortfarande inte är klar över varför du måste sluta röka, kommer det att bli klart varför det är nödvändigt att du slutar vanan direkt. Se på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall eller läs historier skrivna av de som lämnas när en älskad har försvunnit på grund av en rökrelaterad sjukdom.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Djupa andningstekniker kan hjälpa dig att kämpa undan brådskande. Andas in genom näsan medan du räknar upp till tio. Håll in andan och släpp sedan det genom munnen samtidigt som du räknar till tio. Denna typ av andningsövning är till hjälp för att lindra den stress som kommer från begär och intensiv begär.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link