Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa effekter på både din hälsa och de som finns omkring dig. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtsjukdomar och hjärtattacker. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är en stor anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Följande artikel får dig att sluta framgångsrikt.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortfarande väljer att röka kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla dig på spår med din avslutande plan.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Det här hjälper till att kontrollera ditt system och undvika onödig viktökning.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera begäret. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema.

Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

TIPS! Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, som bra böcker eller läsa en bok.

Det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan uppleva ett framtida försök.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Det kan verka ganska svårt. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Var medveten om vad dina vanor är. När är det troligt att du vill röka?

Sluta röka

Hitta support via online formulär och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

TIPS! Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett.