Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Så läs dessa tips för att se hur man startar processen att sluta röka. Ta det du lär dig och använd det bra för att äntligen släppa vanan för gott.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

TIPS! Ett vanligt träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet.

Taper ner din rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Du borde känna dig bättre om dig själv, för du har tagit steget för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link