Tobaksfrihet kan vara med dessa idéer


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför det kan göra.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

TIPS! Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan leda till många allvarliga hälsofrågor.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinuttagssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller boka massage på regelbundet schema. Om du har fritid fyller du den med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta är det första steget för att nå ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Practice blir en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara göra det. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Skriv in denna belöningslista där du ofta kommer att få ögat. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstiden.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Håll dig fri från platser eller symptom som du normalt skulle röka.

48 timmar

Tänk positivt på att sluta röka. Berätta inte själv att du ger upp något du gillar. Istället, se ditt beslut att sluta som en gåva du ger dig själv. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

TIPS! Gör lite motion när du känner för att röka. När du tränar, släpper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp.

Den första veckan efter att du slutat röka blir det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har gått, är cravings generellt psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu är det så bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Färskvaror, frön och nötter bör vara lättillgängliga när du slutar cigaretter. Att konsumera hälsosamma, naturliga livsmedel som är låga i kalorier hjälper dig att sluta röka av flera anledningar. För att du alltid har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rökningens rörelser. Regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan hålla dig från att snacka på mindre hälsosamma livsmedel, vilket minimerar din viktökning. Vitaminerna och näringsämnena vill bara ha dig när du går genom tillbakadragande.

TIPS! Skapa en mantra som består av dina huvudmotiv för att sluta röka. När du känner ett begär, eller har ett ögonblick av svaghet, ange orsakerna till att du slutade.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden fysisk träning kan också bidra till att avvärja en del av den sannolika vikten under kontroll. De endorfiner som släppts under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

En sak som i stor utsträckning komplicerar sparkar vanan är narkotikamissbrukets beroendeframkallande. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.

Var noga med att äta hälsosam. Att sluta cigaretter och skräpmat i samband är ett recept på misslyckande. Följ en hälsosam, balanserad kost. Frukt, grönsaker och mejeriprodukter kan smaka obehagligt när du röker. Upptäck nöjen av dessa enkla livsmedel, eftersom din smaksmak förbättras.