Top sätt att sluta röka snabbt och gott!


Många fördelar kommer från att sluta röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Skriv ut den här artikeln och håll den praktisk för att påminna dig varför du slutar, hur du ska stanna rökfri och vad framtiden håller för dig.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Du är utan tvekan redan medveten om de många hälsofördelarna med att inte röka. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.Source link