Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Du kommer att ha många fördelar att bestämma att du slutar röka. Håll dessa knep och tips för att hjälpa dig att sluta. Genom att använda dessa idéer kan du bli framgångsrik.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök att skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Hitta metoden att sluta som kommer att vara lättast för dig. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, samt mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås . Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Älskade Ones

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

TIP! Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Klipp ner på rökning. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link