Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd, och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de i artikeln nedan. Följ de råd som lämnats och du får se att det är enkelt att sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta med kallt kalkonväg. Denna metod för att sluta har en felprocent på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, inklusive vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. När du är runt människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna som är förknippade med att sluta.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutar en måltid eller kör, försöker du hitta alternativ till cigaretten att ersätta dem. Försök att hitta någon typ av ämne.

När du till exempel når din första rökfria vecka, kan du unna dig en film. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Om du rökt, inne i ditt hus, när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Istället för tänker på att du måste "sluta", tänka på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta håller dig incitament och hjälp med motivation.

Sluta röka

Lär dig hur nikotinbytebehandling kan hjälpa dig . Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

När du försöker bryta rökningens vana koncentrerar du dig på att äta frukt, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa din kropp att må bra när du drar tillbaka från obehag av uttag.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det . För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och äntligen uppnå den framgång du vill.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link