Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå om det. Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. De råd som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar röka. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Tänk på vad en enda puff kan göra.

Besluta inte att sluta "någon dag". Gör det idag. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom du har visat att det är dödligt att använda begagnade rök.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Med dessa steg kan du minska dina uppmaningar att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Det finns många rökningstoppningsalternativ. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till läkarens föreskrivna läkemedel för att hjälpa till med uttag. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Du kan behöva se en rådgivare för att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig anledning som gör att du vill röka. När du först klarat dessa problem kommer du bättre att kunna sluta. Om det här låter som något du vill försöka kan du prata med din allmänläkare som kan rikta dig till rätt person.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Djup andning

Varje gång du vill röka en cigarett, försök lite andning. Inte bara kommer den djupa andan att slappna av, det ger dig möjlighet att reflektera över begäret och varför du bestämde dig för att sluta. Du kommer också ha nytta av att få bättre syreförsörjning genom dina lungor, vilket kan vara en uppfriskande paus. Dessa andningsövningar är inte svåra och finns tillgängliga var du än befinner dig.

Genom att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten för dig att sluta röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.

TIPS! Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma på hälsosam metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journaler eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp.Source link