Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Sluta röka

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Komma med nya planer för att hantera stress. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräckligt med hjälp.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

Övergång från rökning till träning. En bra träning översvämmer din kropp med feelgood endorfiner, och aktiviteten erbjuder en välbehövlig distraktion från cravings. Du kan också undvika den typiska viktökning som kommer med den långsammare metabolism som är associerad med att sluta genom att öka träningen.

Sluta röka

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Ät hälsosam mat som frukt och grönsaker för att hjälpa dig att sluta röka. Dessa kalorier är naturliga och hälsosamma sätt att hålla din kropp stark och hjälpa dig att sluta röka av flera skäl. För att du alltid har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rökningens rörelser. När du äter dessa livsmedel regelbundet kommer du att minska dina chanser att gå ner i vikt. Det höga näringsvärdet av dessa livsmedel kommer också att sluta, eftersom det bidrar till att minska symtomen på uttag.

Om du upptäcker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, kontakta någon för support. Förklara dina känslor för någon som har gått igenom den och de kan hjälpa dig att komma igenom de grova fläckarna. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan betro och lita på.

Det finns många rådgivare som erbjuder tjänster som hjälper dig att sluta röka. Vissa människor röker som en följd av känslomässiga problem. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den. Din läkare kan hjälpa dig att vägleda till en rådgivare.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Tänk på dina starkaste motivationer för att sparka din cigarett vana. Notera några av dina främsta anledningar till att sluta, och bär papperet i din plånbok eller på fickan. Läs din lista när du får en önskan att röka.

Försök med en annan vice än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte att lyckas. Om någon nekter dig om din rökning, plocka inte upp en annan vice till trots dem. Om du fortsätter att göra vad du vill, kommer du att sluta vara enklare.

Sluta röka

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Berätta för alla du vet om din plan att sluta röka. Om många människor är medvetna om att du försöker sluta röka, kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer att motiveras för att undvika att besvikna människor. Denna typ av motivation kan vara kraftfull mot din önskan att röka när det är svårast att motstå.

De flesta vill sluta, men få är villiga att försöka göra det. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link