Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Även om de negativa effekterna av nikotinberoende har blivit väl dokumenterade, är det fortfarande svårt för många att avstå från vanan. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Bestäm vilka som låter rätt till dig och använd dem för att sluta röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Support Group

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Ta varje dag en i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Secondhand Smoke

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Klipp ner på rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.Source link