Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Följ dessa tips och avsluta blir enkelt.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Från de tekniker som har givits till dig i den här artikeln kan du förbereda din egen kampplan så att du kan lyckas en gång för alla.Source link