Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Folk som röker är medvetna om att de behöver stanna. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Gör inte allt här själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Bli inte en statistik.

Rökningstoppning

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Vetenskapen om att röka har upphört har kommit långt. Det finns många medicinska alternativ, förutom nikotinutbytesprogram, som hjälper dig att ta över abstinenssymptomen. Rådgör med din läkare för vägledning och rekommendationer.

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukter. Det finns olika anledningar till att äta dessa hälsosamma, kaloriföda livsmedel hjälper dig medan du försöker sluta. Att hålla din mun och händer upptagen kan hjälpa till att ersätta rökning. En extra fördel att äta frukt och grönsaker är att fibern i dessa livsmedel kan hjälpa till att bota din aptit, vilket i sin tur hjälper till att kontrollera din vikt. Att få rätt vitaminer och näringsämnen hjälper dig att känna dig mycket bättre medan du går igenom uttag.

Rökvanor

Om du försöker sparka rökning, kan rådgivning vara ett bra alternativ att försöka. Förutom de fysiska begären finns det också känslor som kan spela en roll i en rökvanor. När du först klarat dessa problem kommer du bättre att kunna sluta. Om det låter som något du skulle vara intresserad av, prata med en läkare som kan hänvisa dig till rätt expert.

Försök skriva ner alla orsaker och positiva resultat som kommer att hända genom att du slutar röka. Om du finner dig själv grepp av skäl för att uthärda, kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

TIPS! Klipp tillbaka innan du avslutar. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Håll fast i din resolution att aldrig röka igen. De flesta ex-rökare har försökt sluta röka flera gånger utan framgång innan de ger sig vana för gott. Om du har ett bakslag, ta reda på varför du återfall, och gå upp och gå igen.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.