Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du verkligen är engagerad i att sluta med din tobaksvanor, läs vidare. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så försök dem.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att kyla kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det i så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tal med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Taper ner din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Var beredda med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är värsta.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. När ett trängsel träffar, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Få lite motion. När du har slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Övning kommer också att ge dig en subtil rusning via naturliga endorfiner.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Försök med de råd du just lärde dig och befria dig från din beroende av rökning.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.Source link