Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


För att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, måste du ha rätt motivation. Tänk på fördelarna med att sluta. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja med att försöka sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Tips! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Träningsrutin

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Försök inte sluta ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Inte bara kommer sluta röka att göra dig mycket friskare, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Tips! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Fördröja rökstoppet i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av detta farlig vana. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Detta lindrar också riskerna för begagnad rök, din familj och deras hälsa. Detta är huvudorsaken att avsluta.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. Även de mest välorganiserade, mest avsiktliga sluta ansträngningarna misslyckas ibland. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. När du ser sluta som en positiv sak blir det lättare för dig att hålla fast vid uppgiften till hands och sluta tidigare. Försök att komma ihåg de många fördelarna du kommer att uppleva om du slutar, och hur mycket värde det skulle lägga till i ditt liv. Du kan förbli motiverad och inser fördelarna med att sluta.

Håll dig på toppen av att veta när din kropp kommer att kräva nikotin. Ta reda på de tider där du är frestad att röka och göra nödvändiga justeringar för att sluta. Att vara beredd på dina begär för tobak kommer att göra det möjligt för dig att förbereda dig på förhand och motstå frestelsen att röka.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en tidigare rökare.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.Source link