Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte har det, fortsätt bara att upprepa denna process om och om så ofta som du behöver.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Anpassning och anpassning av listan gör det effektivare.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du blir tyngre när du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta en distraktion, att tänka på någonting annat.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men inte ha viljestyrka att göra det. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link