Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka. Kom ihåg dessa saker och samla hjälpsamma knep och tekniker, som liknar de saker du ser i den här guiden, för att hjälpa dig att sluta röka. Kom ihåg dessa tips och utnyttja dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

Supportgrupp

Tips! Se till att du tar processen en dag då . Det här är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Tala om för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Gör inte det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att vara med andra som befinner sig i samma båt kan vara till hjälp.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

TIPS! Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinbyte terapi ett försök. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel som hjälper till att stoppa uttag.

Att sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Vill du verkligen vara en annan statistik?

De första dagarna kommer att vara det svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att utvisa nikotin inuti den. När 48 timmar har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Psykologiska cravings kan vara svåra att motstå, men du kommer inte att drabbas av fysisk avstängning.

Rådfråga din läkare om mediciner som du kan använda för att hjälpa dig att sluta. Dra nytta av de många senaste framstegen som rökforskare har gjort. Det finns så många potentiella behandlingar tillgängliga, inklusive terapi och mediciner för att hjälpa dig att övervinna tobaksberoende. Lyssna på läkarens rekommendationer och hitta en som hjälper dig att sluta sluta för gott.

TIPS! Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka.

Det finns många rådgivare som erbjuder tjänster som hjälper dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När den här frågan behandlas, försvinner också uppmaningen att röka. Be din läkare att hänvisa dig till en rådgivare om du är intresserad av den här typen av hjälp.

Samla stöd från dina nära och kära. Du borde låta så många som möjligt veta att du kommer att försöka sluta röka. Deras extra stöd kan vara nyckeln till din framgång. För ännu bättre resultat, gå till en verklig eller online supportgrupp och få lite CBT.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Använd dessa tips för att vara motiverad eller kämpa längtan. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.Source link