Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Rökning kan påverka ditt livs kvalitet. Det kan påverka allt om ditt utseende, från att smita ditt leende för att göra dina kläder luktar som rök. Det kan också drabba din hälsa dramatiskt. Du kan omvända många negativa hälsoeffekter om du slutar röka. Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Cigarettbegravningar

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få en full åtta timmars sömn varje natt gör att du kan behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Överväga nikotinersättningsterapi. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av nikotin.

Eliminera de triggar du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stanna.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Slutligen kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller medan du kör din bil.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Droger cigaretter har dock visat sig fungera ganska bra.

Var noga med att rengöra ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Idealiskt bör du ta bort dig från alla situationer som annars skulle uppmana dig att börja röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna kommer att minska dina begär.

Tips! Sluta röka för din älskade hälsa. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem.

Avbryter det lätt? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Ge åtminstone en av tipsen ovanför ett försök idag.Source link