Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Det kan vara svårt att röka ibland. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Denna artikel innehåller mycket råd om att hjälpa dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom, samtidigt som du bryter den faktiska vanan att röka.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Tips! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Anpassa och anpassa listan gör det effektivare.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Börja använda dessa tips och du kan slutligen vara fri från behovet av cigaretter.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter.Source link