Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökar cigaretter kan ge, är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Råd i denna artikel hjälper dig att sluta röka.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Det kan vara svårt att sluta röka, men att veta några användbara knep kan hjälpa. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Använd dessa tips för att skydda dig och din familj.Source link