Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och tricks som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå till det på rätt sätt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Det här hjälper dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och gör det lättare att sluta röka.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Du måste hitta en distraktion, att tänka på någonting annat.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i ett tag tills rökning inte längre är i ditt sinne.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link