Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Denna artikel kan hjälpa!

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva ett läkemedel som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Internet är ett bra ställe att få online-support från personer som har behandlat liknande problem. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Har mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Hälsosam mat

Konsumera grönsaker, frukter, frön och nötter medan du håller på med att sluta röka. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. Till exempel kommer din mun och händer alltid att vara upptagen, så du behöver inte repeterande rörelser av rökning. Regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan hålla dig från att snacka på mindre hälsosamma livsmedel, vilket minimerar din viktökning. Det höga näringsvärdet av dessa livsmedel kommer också att sluta, eftersom det bidrar till att minska symtomen på uttag.

TIPS! Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra så. Genom att ha en positiv syn är du mer sannolikt att lyckas.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Ibland röker vi av emotionella skäl. Eftersom dessa frågor behandlas kan viljan att röka försvinna. Din läkare kan hjälpa dig att rikta dig till en rådgivare.

Efter den information du just har läst borde du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökning vana. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna för exakt hur man ska sluta.Source link