Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Rökning har många negativa effekter på ditt liv. Förutom att du tänder dina tänder och ger kläderna en skarp lukt kan det förändra hur du ser ut. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Ju tidigare du slutar röka, ju tidigare kommer din kropp att återhämta sig från dess negativa påverkan. Om du inte är säker på hur du slutar läser du tips från den här guiden om hur du ska göra detta.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande, och det kommer att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ofta kommer du att finna att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig, kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

10 minuter

TIPS! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligen, efter det att de 10 minuterna har gått, kommer alla begär att ha gått bort. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Prata med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Om din läkare anser att det är lämpligt, kan de förskriva dig medicinsk hjälp med avsluta.

Få hjälp av andra. Att ha älskling stödjer du kommer att hjälpa enormt. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningar som följer med att röken upphör.

Sluta röka

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Ovanstående råd bör ge dig möjlighet att fatta kloka beslut på din resa för att sluta röka. En av de viktigaste fördelarna med att sluta röka är ett nytt förtroende du kommer att utveckla i din förmåga att övervinna oddsen. Välj ett tips och försök det nu.Source link