Trött av att slåss för att sluta röka? Försök med dessa enkla tips!


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökar cigaretter kan ge, är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Tips och tips i följande artikel kan räcka för att ge dig den extra enheten du behöver sluta röka framgångsrikt och permanent.

Kallt Turkiet

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att ockupera dig med, kommer att kunna klara dig utan att behöva röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom, och öka dina chanser att sluta för gott.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav sig helt enkelt för fort. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Använd dessa tips för att skydda dig och din familj.Source link