Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Med hjälp av dessa idéer kan du lyckas.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningarna till att du ska sluta röka och även anledningar till varför du motstår att sluta. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

När du slutar röka måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Det är en stor process att sluta röka.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Att bara veta alla hälso- och sociala fördelar med att sluta kan dock inte vara tillräckligt. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.Source link