Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många fortfarande svårigheter att sparka vanan. Om du fortfarande har vanan, ger denna artikel några solida, användbara tips så att du äntligen kan vara fri från din nikotinberoende. Applicera så många som nödvändigt så att du äntligen kan bryta din vana också.

Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte ens på framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

Siktmål

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i sänder . Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Överväg nikotinersättningsterapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kan hjälpa dig att stödja dig själv.

Återstående uppmärksamhet och motivation är två av de största delarna av rökstopp. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på de dåliga.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, inklusive att se bättre ut och känna sig bättre.Source link