Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


De flesta som röker vill sluta, och det finns gott om människor som röker. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Så kolla in de tips och goda råd som denna artikel har att erbjuda. Ta sedan ett program för att sparka den rökavanen för alltid!

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra sluta lättare.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Secondhand Smoke

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutar röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Detta kommer att göra ditt hem luktigt bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Ta varje dag en i taget. Avsluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

Gör valet att inte röka alls. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

Bli inte avskräckt om du misslyckas. Massor av människor som slutligen slutade röka misslyckades första gången de försökte. Notera vad som orsakade ditt återfall och försök att undvika det i framtiden. Du kan segra nästa gång.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla gör saker på egen väg. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Varje gång du vill röka en cigarett, försök lite andning. Det här låter dig fokusera om en minut, och du kan komma ihåg varför du ville sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Dessa andningsövningar kan göras var som helst, när som helst, och de är ganska lätta att utföra.

Det kan vara lättare att sluta röka när du är medveten om när och var du tenderar att röka. När vill du röka mest? Att förstå vad som motiverar dig att röka kommer bättre att förbereda dig för att undvika frestelsen eller att motstå den.

Tänk på dina starkaste motivationer för att sparka din cigarett vana. Skriv dina viktigaste anledningar till att sluta på en papperskorg och bära den med dig hela tiden. När du känner dig villig att röka, läs artiklarna på listan för att hjälpa till att bekämpa frestelsen.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Beslut om något att använda som en belöning för dig själv för att stärka ditt beslut att sluta röka. Om du kan sluta köpa cigaretter ser du besparingarna. Börja samla de pengarna och använda den för att belöna dig själv när du möter mål. Denna konkreta fördel av att undvika rökning kan vara en bra motivator för att hålla fast vid det.

Sluta röka

Sluta aldrig röka bara för att behaga en annan person. Du kanske försöker sluta för din make eller dina barn, men om du inte vill sluta röka, kommer du troligen aldrig att göra det. Att eliminera cigaretter från ditt liv är en kraftfull gåva som du ger dig själv och du kommer att uppskatta det för resten av ditt liv.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Med någon tur känner du dig nu mer i stånd att följa med dina mål. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning medför.Source link