Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Att vara beroende av rökning kan ge dig obehagliga krav på ditt liv. Du måste ta bort från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Den absolut bästa råd som hjälper dig att få för att sluta röka är att bara sluta. Stoppning startar din nya väg. Försök bara sluta och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra människor.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Nu är det dags att sluta röka. Avsluta inte hälften av risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kan också hjälpa till att avvärja några av den sannolika viktökningen. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

I stället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en present till dig själv. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och sluta tycka omedelbart viktigt.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om så är fallet kommer du att vara klokt att aktivt söka ett annat uttag.

Diskutera med din läkare. Det har skett många framsteg inom rökningstoppet. Fråga din läkare vad de skulle rekommendera så att du slutade för gott.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle uppleva.

Om du känner att dina längtan blir för mycket, få någon annan på det med en gång. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att återuppta att sluta.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till att sluta. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Det här är en fantastisk metod för att avleda ditt fokus på ditt liv.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

TIPS! Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Många människor som slutar röka bär hårda godis eller tuggummi med dem. Andra har hittat elektroniska cigaretter erbjuder snabb lättnad.

Att känna sig redo att sluta röka är hälften av slaget. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.