Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Finns det något som borde stoppa dig? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

10 minuter

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.