Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och påverkan som kan få dig att fortsätta att röka. Tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att befria dig från missbruk och sluta röka för gott.

Support Group

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.Source link