Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kan till och med känna att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag då. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Använd råd i denna artikel och befri dig från rökning vana.Source link