Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Trots de uppenbara och väl dokumenterade farorna med cigarettrökning fortsätter miljontals fortfarande att göra det. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du är intresserad av att sluta för gott kan den här artikeln vara till hjälp för dig.

Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta hjälper till att minska cigarettillverkningen.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravings sparken in, eller trycket lägger till. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Minska mängden cigaretter du röker. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

När du planerar ditt slut, glöm inte att föra in belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Tips! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får trängseln under kontroll.

Gör det till din mantra för att aldrig få en puff av en annan cigarett. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Berätta för dig de faror som tar den ena puffen kan göra. Detta kan stoppa dig i dina spår och göra det möjligt att bekämpa begäret.

Du bör nu förstå att sluta röka är möjligt om du försöker. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.Source link