Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Även de med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Verkligheten är att även människor som vill sparka vanan känner att de får något från att röka. Om du vill känna dig känslomässigt av med din rökvanor och sparka den för gott, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver att dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, kan det fördröjas att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du klipper ur den djupa transen kan cigaretterna vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIP! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla potentiella fördelar och konsekvenser av att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta just nu. Att stoppa helt är det bästa sättet att starta din resa. Försök bara sluta röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det kan hända att du kan skriva inspirerande citat i din planerare eller ha en del smycken som representerar dina mål.

Hitta support via onlinebaserade forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp och informativ för att du ska jämföra dina strategier med andra.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan få mycket sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig incitament och hjälp med motivation.

Motion ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det finns många produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för dem som försöker sluta. Rådgör med din läkare för att bestämma den bästa handlingen när det gäller behandlingar.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Sluta röka

Ät massor av grönsaker, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteende ersätta rörelserna för att röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du slutar röka. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under obehag av uttag.

Om du är frestad att börja igen kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

Tips! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att avta tobak från ditt liv. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kommer bli förvånad över ett år när du ser hur framgångsrik du har varit!

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link