Trött av att slåss för att sluta röka? Prova dessa enkla tips!


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Om du slutar, det finns många fördelar. Tänk på dessa fördelar kan hjälpa till att hålla dig igång om det blir svårt. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa, utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Denna artikel kommer att visa dig några bra tips som hjälper dig att komma igång på din väg att bli rökfri.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverk med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet på något annat kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Detta bidrar till att minska cigaretternas överklagande.

10 minuter

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att upptäcka att 10 minuter senare kommer begäret att gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Utsätt rökslangen i tio minuter, upptag då din klokhet klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att säga att det blir permanent.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj kommer att behöva gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Bli inte en statistik.

Låt dig inte ens njuta av en liten bit. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängsel någonsin slår.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Om du håller på med att sluta röka, måste du vara medveten om att de första sju dagarna efter att du avslutat kommer att vara det tuffaste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. Därefter kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Endorfiner från motion kan till och med hjälpa till med nikotinuttag.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Om du anser att du slutar optimalt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att bli i ditt liv, och hur förkämparna för att sluta uppväger betydligt mindre än nackdelarna. Om du gör det kommer du att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Följ de råd du läser, så att du kan sluta röka för gott.Source link